MÁR KÜLFÖLDRŐL IS RENDELHETSZ! RÉSZLETEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A webshopban elérhető termékeinkből nem tartunk állandó raktárkészletet a sokféle minta-, szín- és méretváltozat miatt. Ha egy termékrerendelést adsz le, abban az esetben garantáltan legyártásra kerül és kézbesítjük, amint elkészült a teljes rendelés.

Igen, van lehetőség személyes átvételre is. Részleteket a Szállítási információknál találsz.

Egyedi megrendelést tudunk felvenni 4XL, vagy ennél nagyobb méretű pólókra, pulóverekre. Amennyiben erre van igény, kérjük jelezd ügyfélszolgálatunknak a info@kopaszcsimpanz.hu e-mail címen.

Webshopunkban alapvetően kizárólag felnőtt méretű termékeket árulunk. A felnőtt pólók elérhetőek S méretben, ami nem sokkal nagyobb, mint a gyerek kollekciók legnagyobb mérete. A termékek pontos méretét a termékoldalhoz kapcsolt mérettáblázatban tudod átolvasni.

A legtöbb ruházati termékünket tudjuk másik méretre cserélni – a feltüntetett kínálatból, vagy elállhatsz a vásárlástól. A csere, elállás részleteiről ITT olvashatsz bővebben!

Amennyiben már átvételkor láthatóan sérült a csomagolás, ragaszkodj hozzá, hogy a futár előtt bontsd ki és ellenőrizd a rendelt termékek épségét és hogy hiánytalan-e a csomag.
Amennyiben sérült a termék, a futárral jegyzőkönyvet kell íratni és nem is vagy köteles így átvenni a csomagot. Mindenképpen vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben a info@kopaszcsimpanz.hu e-mail címen, ha sérült terméket kaptál.
A termékről mellékelj fényképet és számolj be részletesen a történtekről. Ezt követően munkatársunk készségesen segít megoldani a problémát.

Amennyiben így jártál, kérjük vedd fel minél előbb a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és igyekszünk készségesen megoldani a problémát. A kellemetlenségek elkerülése végett, egyeztetés nélkül kérjük ne küldj vissza nekünk terméket. Az ügyintézés megkönnyítése érdekében e-mailben mindenképpen jelezd a rendelési azonosítódat, és hogy mi volt az eltérés. Ha másik – esetleg hibás – terméket kaptál, arról megköszönjük, ha csatolsz egy fényképet.

Ügyfélszolgálati e-mail címünk: info@kopaszcsimpanz.hu

Igen, szállítunk külföldre is. Részleteket a Szállítási információknál találsz.